12´ern på fredag

Drøbak kino

Kvalitetsfilm på dagtid.

Ca. hver 3. fredag kl.12.00 viser vi utvalgte kvalitetsfilmer for et voksent publikum.

Program høst/vinter 2021:

Fredag 27. august kl.12.00 - Verdens verste menneske

Julie er snart 30 år og alt ligger til rette for at hun skal etablere seg, men hun sliter med å finne sin plass i forholdet med den 15 år eldre tegneserieskaperen Aksel og vet fortsatt ikke hvilken retning hun vil ta i livet. En kveld sniker hun seg inn på en fest hvor hun treffer den unge og energiske Eivind, og etter kort tid har hun forlatt Aksel og kastet seg inn i nok et nytt forhold med håp om et nytt liv. Julie fortsetter å kjempe for å holde alle dører åpne, men kommer snart til å finne ut at noen livsvalg allerede ligger bak henne.

Joachim Triers tredje film i Oslo-trilogien er en melankolsk komedie om kjærlighet i vår tid.
Om å ha alle muligheter i livet, men fortsatt føle seg som en taper - som Verdens verste menneske.

Fredag 17. september kl.12.00 - TBA

Fredag 8. oktober kl.12.00 - James Bond: No Time To Die

Gleden av et tilbaketrukket liv er kortvarig når hans gamle venn Felix Leiter fra CIA dukker opp for å be om hjelp. Oppdraget omhandler å redde en kidnappet forsker, men dette viser seg å være langt mer utfordrende enn forventet, og fører Bond på sporet av en mystisk skurk bevæpnet med farlig ny teknologi.

Fredag 29. oktober kl.12.00 - TBA

Fredag 19. november kl.12.00 - Tre Nøtter til Askepott

Popikonet Astrid Smeplass debuterer som skuespiller i en påkostet og storslagen nyinnspilling av klassikeren «Tre nøtter til Askepott».

Fredag 10. desember kl.12.00 - West Side Story

Historien utforsker ung kjærlighet og spenninger mellom de rivaliserende gategjengene "Jets" og "Sharks" i New York 1957.

Velkommen til en god filmopplevelse!