Om Smia

Informasjon

Kontakt oss:

Adresse: Dyrløkkebakken 1 1448 Drøbak

Telefon: 951 77 155

Epost: smia@frogn.kommune.no

Billetter:

Kjøp

På nettsiden: Ved å trykke på klokkeslettet på den forestillingen man ønsker.

E-billett (app)

Billetter til alle våre forestillinger og visninger kan kjøpes gjennom appen E-billett fra vår samarbeidspartner DX. Tilgjengelig for både iPhone og Android-telefoner.

I billettluka: mandager, tirsdager og onsdag mellom kl.17.00 og 20.00 på vanlige åpningsdager og fra en time før forestilling.

Bytte

I noen tilfeller kan kjøpte billetter byttes. Ta kontakt med Smia på tel. 951 77 155 på dagtid.

Refusjon

Vi refunderer ikke kjøpte billetter.

Mistet billett

Ta kontakt på tel. 951 77 155 eller i døra når du kommer på forestilling.

Ledsagerbevis

På noen forestillinger gjelder Ledsagerbevis, man har da rett til en fribillett dersom man samtidig kjøper en annen billett til samme arrangement. Man må fremvise Ledsagerbevis når man kommer på forestilling.

Parkering

Det er 52 parkeringsplasser på utsiden av Smia, hvorav 3 er store HC – plasser og 4 ladeplasser for Elbil.

De to første timene er gratis og så er det avgift etter disse. Betaling skjer i automat eller fra Easy park App

Servering

Kiosk med mineralvann, alkoholfri dikke og snaks åpen på alle arrangementer

Bar med alkoholholdig drikke er åpen på voksen arrangementer

Garderobe

Smia har gratis, selvbetjente garderober til høyre når du kommer inn hovedinngangen.

Hittegods

Smia flerbrukshus tar vare på gjenglemte ting i tre måneder.

Huset

Bygget rommer mye. I første etasje finner man foaje, kapell og selve Storstua. I andre etasje holder kulturkontoret og kirkekontoret til i tillegg til møterom.

Generell informasjon om utleieobjekter i Smia flerbrukshus

Storsal

Flerbrukshusets storsal byr på flere muligheter for scene- og publikumsløsninger. Totalt sceneareal inkl. sidescener er på 90 m2. Maksimal scenestørrelse er i utgangspunktet 11 m x 6 m, men dybden på scene kan økes med 2 m hvis man spiller helt ut til første rad. Det er vanligvis flat scene, men scene kan også bygges opp. Stor port for direkte innlasting fra bil til scene. Moderne og oppdatert sceneteknisk utstyr samt komplett lyd- og lysutstyr. Publikum sitter i amfi. Her er det plass til 272 personer. Vi har 16 rader med 18 plasser på hver rad (10 plasser på de to bakerste).

Ståendekonsert / Bord og stoler / stoler på flatt gulv.

Amfiet er mobilt og kan kjøres inn. Det gir oss muligheten til konsertoppsett med flatt golv for stående konserter. Max publikumsantall er 380. Ønsker man bord og stoler har huset 220 løse stoler + 50 bord. Salen kan enten ha 220 stoler i rekker på flatt gulv eller konferanseoppsett til 100 personer. Det er rullestolplasser foran amfi på parkett. Teleslynge for hørselshemmede dekker alle seterader i amfi.

Foaje

Området ligger i tilknytning til inngang og er husets vrimleområde. Her er det hyggelige sittegrupper med sofa, stoler og bord, samt et anretningskjøkken Det kan suppleres med bord og stoler for å romme flere personer.

Flerbruksrom 2

Dette rommet passer til møter opp til 26 personer. Rommet har en 85 tommer tv med Web kamera og mikrofon til teams møter eller lignende. Rommet kan også brukes som artistgarderobe. Det er mulig å koble opp med lyd og bilde fra storsalen.

Flerbruksrom 3

Dette rommet passer til møter opp til 18 personer. Rommet har en 85 tommer tv med Web kamera og mikrofon til teams møter eller lignende. Rommet kan også brukes som artistgarderobe. Det er mulig å koble opp med lyd og bilde fra storsalen.

For informasjon om utleie og teknikk trykk her