12érn på fredag

12érn på fredag

Utvalgte fredager kl.12.00 viser vi filmer for et voksent publikum.

Program vår 2023:

Fredag 21. april kl.12:00 - The Quiet Girl

Nominert til Oscar for beste internasjonale spillefilm! Årets mest rørende bok “Tre lys” av Claire Keegan har nå blitt filmatisert og blitt årets mest rørende film.

Den stille jenta Cait er ett av mange forsømte barn i en familie i Irland på 1980-tallet. En sommer blir hun sendt bort for å bo hos et barnløst par på den irske landsbygda, uten å vite når hun skal hjem igjen til sin egen familie. Hos de fremmede møter jenta denne sommeren en varme og en omsorg hun aldri har opplevd før, og begynner forsiktig å blomstre.

THE QUIET GIRL er en dypt rørende film som vil treffe deg rett i hjertet.

Fredag 12. mai kl.12:00 - Andre akt

Evas liv som nybakt pensjonist kunne helt klart vært bedre. Eks-manne flytter inn på andre siden av gaten sammen med ny kone, mens sønnen hennes begynner bli lei av mammas mas og vil egentlig ha minst mulig med henne å gjøre. Så hva skal Eva så bruke tiden på? Men så dukker det opp en mulighet for en deltidsjobb hun ikke kan motstå. Den eksentriske filmstjernen Harald Skoog har blitt rammet av slag, og må ha rehabilitering i sitt eget hjem. Det som starter katastrofalt, vokser til et varmt vennskap, gryende livsglede og til et håp om at livet faktisk ikke er over. Kanskje det ikke egentlig en gang har startet…?


Velkommen til en god filmopplevelse!


Henter innhold...