MER enn film

Filmvisninger med det lille ekstra. Det kan være visninger med innledning eller filmsnakk etter filmen, Temavisninger, Kunstfilmer, foredrag om noe rundt filmen osv.

FOLLO PRIDE / Norwegian Dream

Velkommen til visning av Norwegian Dream på Drøbak kino torsdag 20. juni kl 19.00. Billetter kun kr 100,-.

mer enn film

FØR FILMEN: samtale med Ole Christian Øen, kulturprodusent, regissør og er daglig leder for SAKK, Stiftelsen Akershus Festning for Kunst og Kultur. Tema: "Hvordan er det å være skjev i kulturmiljøet?". Samtalen ledes av Elisabeth Seljevold Fladmoe.

Frogn kommune marker Pride på vegne av kommunene i Follo. Markeringen er en feiring av kjærlighet, inkludering og mangfold. Det er også en kilde til kunnskap og synliggjøring av skeiv historie, kultur og identitet.

Om filmen
"Filmtiårets mest spennende skeive kjærlighetshistorie" - Magasinet Blikk
"Et friskt pust"
-Aftenposten

Robert (19 år) flytter fra Polen til Norge for å jobbe på en laksefabrikk for å tjene penger til seg og moren sin. Der forelsker han seg i norske Ivar (19 år), et forhold han må holde skjult for de konservative polske arbeiderne han jobber og bor sammen med. Når det bryter ut en streik blant arbeiderne på fabrikken blir Ivar med og støtter polakkene. Nå må Robert velge mellom penger eller kjærlighet.

Billetter: (kun til kr 100,-) finner du her: eBillett: Norwegian Dream


Henter innhold...