Teigens Tropper

Teigens Tropper

Forestillinger

Henter programmet

Velkommen til fest og mimring på Smia! Teigens Tropper er det første og eneste bandet i Norge som reiser rundt med offisiell godkjenning fra Teigen Total AS for å bringe den musikalske arven etter Jahn Teigen videre til nye og gamle fans.

Teigens tropper var navnet på den legendariske turneén til Jahn Teigen i 1979. Bandet er satt sammen av Jahn Teigens gitarist gjennom hele hans karriére; Svein Dag Hauge. På alle Teigens hits, fra «Min første Kjærlighet» til «Optimist» og «Det vakreste som finnes», er det Hauges gitar du hører. På alle hans turneér og de fleste plate-innspillinger, var Hauge Jahn Teigens førstevalg. Svein Dag Hauge er også kjent som gitaristen i Lava og for en lang rekke av Norges fremste artister.

Med i bandet er også Per Hillestad, Lavas trommeslager i alle år og Norges mest benyttede studio-trommeslager. Terje Støldal, en av Norges mest brukte bassister med blant annet Henning Kvitnes, Trine Rein, Jahn Teigen, Odd Børretsen og Lars Martin Myhre. På keyboard finner vi Marcus Nilsen. Han er mannen bak mye av musikken du hører på Maskorama, han spilte på Teigens musikal, Optimist og er en svært flittig benyttet bakmann. Fremst på scenen finner vi Martin Kristiansen - en fabelaktig artist, sanger og entertainer fra Sarpsborg. En sann Teigen-venn og en garantist for en hyggelig kveld!

Konsertstart kl. 19:00

Smiabar åpen fra kl.18:00